tiistai 30. elokuuta 2022

Artikkelin kirjoittamista ja somettelua

Hip heii!

Kesä alkaa pikku hiljaa taittua syksyn puolelle ja on kyllä ollut melkoista hulinaa!

Suurimman osan ajasta ole päivitellyt Skeittitapulin Instagramia


Kesän aikana tuli uusi ominaisuus, jonka avulla pystyy ajastamaan tapahtumia ja asettamaan itselleen muistutuksen siitä! Olen hyödyntänyt ominaisuutta, mutta huomasin, että jos teen postauksen tietokoneella joko Instagramin tai Meta Business Suiten kautta muistutusta ei pysty asettamaan.


Huomasin myös, että postauksia pystyy kiinnittämään Instagram profiiliin, joten kiinnitin Skeittitapulin viikkoaikataulu -postauksen, jotta ihmiset voi katsoa siitä suoraan tapulin meininkejä!


Sain myös tehtäväksi kirjoittaa artikkelin käyttöhuoneista Katulehti Rohee:seen! Aloin haalimaan tietoa aiheesta jo aiemmin Instagram postausta varten, mutta nyt syvennyin aiheeseen kunnolla ja kävin keskustelua päätoimittajan kanssa jutun sisällöistä ja kuvituksesta, jonka toteuttaa ulkopuolinen graafikko.


Haastattelin artikkeliin ulkopuolista asiantuntijaa ja juttu lähti eteenpäin päätoimittajan muokattavaksi. Tekstin tuottamista helpotti kyllä kun olen jo valmiiksi perehtynyt aiheeseen ja seurannut keskustelua sekä uutisointia käyttöhuoneen ympärillä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti