maanantai 18. heinäkuuta 2022

Uusia tuulia

Nyt on ensimmäinen näyttö taputeltu ja aika ryhtyä pohtimaan uuden näytön eli Mediamateriaalien tekemisen sisältöjä! Näyttöä varten on jo valokuvausmeininkejä kasassa, mutta vielä pitää miettiä grafiikka-, video- ja striimauskuvioita tarkemmin.

Ryhdyin siis suunnittelemaan kuinka toteuttaisin mitäkin ja millä aikataululla. Keskustelin työyhteisön kanssa ja suunnitteilla olisi tällä hetkellä mahdollisesti koulutuksen striimaus syksylle, joka kuulostaa kyllä melko hyvältä. Aikaisemmin olen striimejä jonkun verran tehnyt, mutta viime kerrasta on jo pyörähtänyt tovi, mutta eiköhän se äkkiä palaa muistiin kun lähtee työstämään.




Toinen näyttö joka tulee lähitulevaisuudessa on Julkaisutuotannossa toimiminen, joka pitää sisällään nettisivujen tekemisen, joka on itseasiassa jo hoidettu! Moni muukin näyttöön tarvittava osaamiseni tulee jo aikaisemmissa postauksissa hyvin esiin, joten tämän näytön kanssa ei oikeastaan taida olla sen kummemmin mitään isompia työstettäviä sisältöjä. Työn alla tulee olemaan lähiviikkoina siis videotouhuja ja tulevien juttujen suunnittelua :)


Olen seuraillut myös aktiivisesti Meta Business Suitea ja TikTokin sisällöntuottajan työkaluja tarkkaillakseni mm. näyttökertoja, kommentteja, seuraajamääriä sivujen vierailijamääriä yms. Olen myöskin tehnyt Facebook -postauksia Business Suiten avulla. Nettisivujen liikennettä, niin YADin kuin Skeittitapulin olen seuraillut Jetpack -lisäosan avulla. On ollut ilo huomata miten Skeittitapulin nettisivut ovat nousseet Google-haussa kesän aikana. Ilmeisesti hakuoptimoinnista on ollut hyötyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti