keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Mitäs, mitäs?

Olen viimeaikoina työstänyt muutamia Instagram ja TikTok postauksia mainostaen YADin toimintaa, kuten sosiaalista skeittiryhmää ja vapaaehtoistyönkoulutusta. Tämän lisäksi olen osallistunut palavereihin, joiden aikana olemme suunnitelleet esimerkiksi Katulehti Roheen sisältöjä ja käyneet ehkäisevän päihdetyön verkoston kanssa läpi huumausaineiden tilannetta Suomessa ja maailmalla.


Suunnittelin myös Skate in -palveluihin Skeittitapulin ilmeen mukaiset flyerit, lomakkeet sekä A-ständiin tulevan opasteen. Laitoin niistä tarjouspyynnön painoon ja tein tilauksen.



Flyer on A5 kokoinen.

Lomakkeet tilasin A4 koossa.

A-ständiopaste on kokoa A2. Lisäksi jätin siihen reilusti tyhjää tilaa, jotta siihen voi kiinnittää opastenuolen jälkikäteen. Päädyin tähän ratkaisuun sillä mikäli ständin paikkaa vaihdetaan ja nuoli osoittaa väärään suuntaan, ei tarvitse tilata uutta opastetta.


Olen työstänyt ainetunnistuksesta Instagram postausta, johon pyysin apua A-klinikka säätiön työntekijältä, kuka on perehtynyt aiheeseen paremmin. Sain paljon uutta tietoa, jonka pohjalta pystyin työstämään postausta ja kaiken tiedon läpikäyntiin ja sisäistämiseen meni jonkin aikaa, mutta lopulta sain postauksen kuitenkin valmiiksi. Käytin suunnittelussa Canvaa. Postaukseen pääset klikkaamalla tästä.




Olen myös suunnitellut huppariprintin Illustratorilla ja hupparit laitettiin tarjouspyyntöjen jälkeen tilaukseen. Nyt vain odotellaan niiden saapumista!




Tämän lisäksi olen valokuvannut metsäretkellä ja vapaaehtoistyön koulutuksessa YADin somea sekä viestintää varten. Tänään voisinkin kertoa hiukan millä tavalla toimin valokuvatessa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti