perjantai 28. tammikuuta 2022

Oppisopimustouhuja


Tämä blogi oli aktiivinen vuodet 2016-2019, kun opiskelin valokuvausta ja nyt huomattuani sen edelleen olevan olemassa päätin hyödyntää sitä media-alan oppisopimukseeni kuuluvan blogin alustana. Ikävä huomata, että olin poistanut kaikki edelliset kirjoitukseni ja postaukseni, mutta minkäs teet.

Oppisopimukseni starttasi YADilla (Youth Against Drugs ry:llä) 10.1.2022. Järjestö oli minulle jo ennestään tuttu ja olen tehnyt erilaisia viestintään liittyviä tehtäviä aikaisemminkin, joten tähän remmiin oli helppo liittyä mukaan ja uskon opparin etenevän melko hyvin omalla painollaan. 

Nämä ensimmäiset viikot ovat kuluneet lähinnä pohdiskellessa millaisia työtehtäviä tulen tekemään, mihin kaikkeen järjestön toimintaan osallistun, mistä tutkinnon osista oppari koostuu sekä laitehankintojen parissa.

Fiilikset opparin aloittamisen suhteen on hiukan stressin värittämät, sillä yhtäkkiä pitääkin sopeutua opiskeluun ja koulutusasioiden miettimiseen työnteon ohessa, joka on yllättävän hankalaa, kun edellisistä opinnoista on jo vierähtänyt kolmisen vuotta. Voin vaan kuvitella millaista on vaikka alaa vuosien jälkeen vaihtavalla aikuisopiskelijalla tai kenellä tahansa jolla on vielä paaaaaaaaljon pidempi aika edellisestä koulutuksesta kun meikäläisellä. No anyway, odotan kuitenkin (sopivissa määrin kauhun sekaisella) innostuksella mitä tämä oppariaika tulee pitämään sisällään ja mihin kaikenlaisiin projekteihin tässä vielä pääsen osallistumaan. Ainakin tällä hetkellä kuvitteelliseen kristallipalloon kurkatessa vaikuttaa ihan lupaavalta.



Kati kiittää ja kuittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti